Condoomfabrikant Durex werkt aan een condoom dat het orgasme van de vrouw en man ‘veel heviger’ moet maken. Markteider Durex denkt binnen twee jaar met het revolutionair condoom op de markt te komen. Het nieuwe condoom bevindt zich weliswaar nog in de medische testfase, maar de eerste resultaten zijn positief.

Aan het glijmiddel van het condoom wordt een stof toegevoegd die de ultieme boost moet geven. “Daardoor wordt de penis harder en de doorbloeding van de clitoris beter zodat het orgasme veel intenser is”, aldus Durex-manager Van Egmond. (…)

Leuk, straks gaan we nog condooms gebruiken omdat de sex dan beter is! Vraag me alleen wel of dat ding de doorbloeding van de clitoris wel echt verbeterd, dat vraagt toch om iets extra strategie tenslotte. Beter zou zijn als het iets voor de G-plek doet lijkt me.

“Vrouwen vragen massaal om condoomgebruik bij het vingeren ..” 😉