Wat een beetje gezonde jaloezie wel niet teweeg kan brengen. Knoepie is gek op spelen en knuffelen. Ze begint ietwat te leren dat je ook aandacht kan vragen door gewoon verschrikkelijk lievelijk met de ogen te knipperen en een enorme keel op te zetten als iemand langs komt lopen. Waarschijnlijk van Dolly geleerd die zo de hele dag om eten loopt te brullen 😉 Enfin, Knoepie is een klein poepie dus die krijgt al snel tonnen aandacht natuurlijk. Dobber heeft er al vanaf dag 1 voor gezorgd dat we haar niet per ongeluk over het hoofd zouden zien en komt extra vaak om aandacht vragen. Gelukkig niet al blaffend, hoewel ze wel kopjes geeft (waarbij uitgekeken moet worden dat ze je neus niet per ongeluk breekt). Dolly volgde al snel en zoekt aandacht zowel bij mij als bij Knoepie (wat ik weer errug leuk vind). Maar nu is zelfs Bor een offensief begonnen. Het enige mannetje zonder ballen in huis is normaal wat van de afstand met af en toe een lekker knuffeluurtje. Nu staat ook hij continue overal voor mijn neus leuk te doen om kriebels op het buikje en achter de oren te krijgen.

Gevolg: ik aai me een eind in het rond de hele dag en breek regelmatig mijn nek in een poging voetjes en staartjes te ontwijken. Het lijkt wel aai-therapie hier!! Nog uitkijken geblazen als ze toevallig allemaal tegelijk evenveel aandacht willen. Ook ik ben slechts in het bezit van twee handen en hoewel gezet, red ik het toch niet  drie katten en een hond tegelijk op schoot te nemen.

Van top tot teen onder het haar heb ik net de hele zooi in hondenmanden en op kattenkussens gesodemieterd. Er moet ook nog eens gelogd worden tenslote 😉

Het geaai is overigens wel zeer rustgevend en relaxerend …