Net kwam ik hem tegen op een ME-forum, een link naar mijn eigenste ME-site. Beschrijving: “Website die behandelmethoden én de ervaringen van patiënten hiermee verzameld. De pagina is begin maart 2003 opgezet en zal langzaam worden uitgebreid.”

Mijn hemel, ben ik daar in maart al mee begonnen? Tot mijn eigen teleurstelling ligt de site al maanden stil. Gebrek aan concentratie en moeilijk vekrijgbare of begrijpelijke informatie is de rede. Pogingen om wat hulp te krijgen bij informatiegaring zijn op niets uitgelopen. Het enthousiasme over de site was groot, zolang hij gewoon uit de lucht komt gevallen.

Zonde, want ook ikzelf was mateloos enthousiast. Tot ik nergens meer aan toe kwam en ook hieraan niet. Krijg er nog wel mail voor binnen, dus ik kan tenminste de ervaringen toevoegen.

Nieuw goed voornemen: de draad hiervan weer proberen op te pakken.