Gisteren was het een heldere nacht en zijn we even met de hond buiten op het bankje gaan zitten. Terwijl we aan het uitvogelen waren welke sterrenbeelden we konden zien, zagen vriendje en ik maar liefst drie vallende sterren (three wishes, yeah!), waarvan een prachtige met navlammende staart. Dat vonden we wel superspeciaal, drie op een avond gebeurd toch niet snel.

Maar nou blijkt, het is de tijd van het jaar ervoor. Vooral morgen, 13 augustus zouden er veel meteorieten te zien moeten zijn. Hopelijk zijn ze te zien, volle maan en bewolking zouden nog wel roet in het eten kunnen gooien.

Ach, het is toch specialer om van niks te weten en een mooie vallende ster te zien op een romantisch avondje, dan het al aangekondigd te krijgen en met een stretcher de hele nacht te gaan liggen wachten šŸ˜‰