Het is warm. Te warm! Hoewel ik de hele winter heb uitgekeken naar mooier weer, valt dat voor mij nu echt tegen. Mijn gestel is slecht bestand tegen kou, maar blijkt bijna nog slechter bestand tegen meer dan 28 graden Celsius. Mijn evenwicht is flink verstoord en mijn ogen functioneren belabberd. Mijn hersenen willen ook niet veel meer, denken kent nog maar weinig lijn of logica..

Vandaag had ik van alles willen loggen. Over die bus die een woonhuis in reed, over het feit dat we in Nederland vatbaarder worden voor epidemieen omdat steeds minder kinderen geent worden, over een oververmoeide inbreker die op de bank van zijn inbraakslachtoffer in slaap viel, over de Nieuwe Nationale Jongeren die zichzelf liberaal vinden maar eerder extreem rechts zijn.

Maar u zult het met de links moeten doen, het is TE warm.