Er is hier een en ander gebeurd en ik heb nogal met terugval te kampen, dus mijn updates lopen wat achter. Vandaar vandaag: zondag ..

Roosendaal mag in mijn ogen af en toe behoorlijk dorps zijn, op muzikaal gebied is hier toch knap veel te doen in de zomer. Afgelopen zondag was het Atlantis Festival. Lokaal festival wat zo’n beetje midden in de stad gehouden wordt. Voor elk wat wils: bands, straattheater, dans, cabaret en noem maar op. Het leek wel Lowlands in mini 😉 Ben alleen s’middags geweest, tegen vijven ging het lichtje uit bij mij en was het wel zo verstandig huiswaarts te keren. Maar een hele leuke middag gehad! Drakendans gezien, leuke bands meegekregen, veel vrienden, schoonfamilie en kennissen gesproken en genoten van zeer wulpse steltloopsters. Deze keer had ik er aan gedacht om mijn fotocamera mee te nemen, dus hier een stukkie fotolog ..

[[image:draak.gif::right:0]]
[[image:angels.gif::center:0]]
[[image:vlinders.gif::right:0]]