Er is genoeg te vertellen hoor. Over de overbezette praktijk van onze huisarts, over dat vriendje is gestart met Ritalin tegen ADHD en het feit dat Ritalin eigenlijk best een heftig middeltje is, over zwangere vriendinnen, verliefde vriendinnen en wazige vriendinnen, over de katten en de hond, over het meisje bij de supermarkt die billen beoordeelt, dat de film Final Desination 2 nog grover maar net zo grandioos is en Experiment Duits gesproken bleek en meer van dat soort verhalen. Ook is er genoeg nieuws te bespreken. De tegenvallende mediweed die amper wat doet en slechts bij een beperkt aantal ziektes wordt vergoed (en niet bij reuma bv?!), de besprekingen tussen Jan-Peter Potter en Bush over Irak, de aantrekkende economie met daartegenover de ingrijpende, woeste bezuinigsmaatregelen die op stapel staan, dat kinderen in Maastricht 15 procent slechtere longen hebben dan kinderen in de rest van nederland (scary) en nog meer dingen die in de kranten te lezen en het nieuws te zien zijn. Nog wat algemene dingen zouden ook best logbaar zijn. Dat het nieuwe tv-seizoen langzaam aan weer begint, dat het richting Herfst gaat en we voor het eerst de verwarming aangehad hebben, dat dat dat ..

Enfin, het is u al lang duidelijk. Dat ga ik allemaal niet doen. Door allergie zijn mijn voeten en handen stuk en door de invaller werd de verkeerde zalf voorgeschreven. Verder heb ik veel leuke mensen gezien, ben veel de deur uit geweest en heb ik veel leuke dingen gedaan met vriendje en dus ben ik welliswaar tevreden maar moe, gesloopt, brak en heb helemaal geen zin meer in typen of lezen. Ik gaat naar bed en de komende dagen rustigjes aan doen…