Oew oew oew. Zo bedroevend laag als het spelniveau gisteren was, zo uitmuntend hoog was het vandaag. Tony The Boomerang David begon wat stroefjes maar kwam helemaal terug als een boemerang betaamd en veegde John Boy Walton van het bord. Nou ja, niet geheel eerlijk gezegd, John Boy Walton speelde ook grandioos, Tony gooide alleen net ff beter uit. Ze waren beiden favorietje maar mijn voorkeur ging toch uit naar Tony david dus ik kon tevreden zijn.

Toen Barneveld vs Taylor. Mijn hemel, het was bijna saai om naar te kijken zo snel speerde Barney door het spel heen. Met een gemiddelde van boven de 35 per pijl heeft hij een record gebroken begreep ik. Taylor kwam nog heel ffies wat terug maar allee, Barney won uiteindelijk met een mooie 3 – 0

De rest heb ik gemist dus ik ga zo even de scores opzoeken. De anderhalf uur wachten op het restje doen me de das om denk ik.

Ow, u interesseert zich helemaal niet voor Darten? 😉