In de categorie: ouwehoer maar een eind weg…zomaar een dagje. Voor mijn doen best een druk dagje gehad eigenlijk. Rond half elf wakker (wat voor mij opzienbarend is!) en na de hond uitlaten te voet nog wat boodschapjes gedaan. Alsof het niet genoeg was in etappes het huis stof gezogen en vanmiddag onder het genot van As The World Turns mijn haar weer superrood geverfd. S’avonds met vriendje hondje uitgelaten en daarna naar wat vrienden geweest, ook erg gezellig. Uurtje of half negen had ik het wel gehad, toen werd al het gepraat als oorverdovend lawaai en dat is een teken dat ik beter naar huis kan gaan. Restje van een verschrikkelijk slechte voetbalwedstrijd zitten kijken en nog een puterspelletje gedaan. Nog een keer hondje uitlaten en nou ja, toen heb ik ooook nog de was opgehangen! Als afsluiter lekker zitten bellen met mijn vader en tja, toen was het wel op.

Ben nu wel aardig gesloopt en voel de spierpijnen al opkomen. Mijn oren bonken een eind weg, heb een wat vlekkerig zicht, ben wat trillerig en heb een heerlijke hoofdpijn. Eigenlijk teveel gedaan ja, dat is waar. Maar soms is dat nodig en ik ben onnoemelijk tevreden nu 😀 Ga lekker moe slapen dus ..

Zal proberen morgen niet te gaan klagen 😉