Het niks was slechts bedoeld voor enkele uurtjes maar het werd een paar daagjes. Ach ja, dat kan zo eens gebeuren nietwaar. Zooooveel interessants is er ook weer niet gebeurd.

Er was in elk geval darts. De Darts wedstrijd Adams~King was grandioos spannend. Adams ging met 0-4 achter de pauze in. En wat in de historie van Darts nog niet gebeurd is, flikte hij. Hij kwam terug tot 4-4!! Vervolgens achtervolgden ze elkaar in legs tot in de elfde leg sudden death gespeeld moest worden. Alleen helaas, hij won de bull maar verloor toch de leg en dus de wedstrijd. had het hem wel gegund te winnen met zo’n comeback en betere gemiddeldes dan King. Enfin, de tandafdrukken staan nog in mijn bank 😉 De overige wedstrijden waren verder ook best spannend maar niets kon tippen aan de Adams – King wedstrijd. Inmiddels zijn Barney en King door naar de finale en hopen we op een thriller vanavond.

Verder niet al te veel meegemaakt. Behalve dat ik net met een kopje tegen de kast aan tikte met wegzetten en dat kopje in een miljoen stukken uit elkaar spatte! Zit zelf onder de kleine sneetjes, de scherven zaten tot in de frietpan en achter de koelkast en ik had weer anderhalf uur bezigheids therapie. Dat was dan wel het meest spannende wat ik heb beleefd 🙂

Vandaar het ‘even niks’ de afgelopen dagen 😉