Vandaag (voor mij morgen aangezien ik nog niet geslapen heb hee) is de dag van de troonrede. Normaal ook de dag dat de hond vroeg naar buiten gaat zodat ik vervolgens aan de tv me groen en blauw kan ergeren aan deze troonrede. Maar vandaag is het anders, vandaag zal ik de troonrede niet volledig meekrijgen. Mijn vader wordt woensdag geopereerd en morgen ga ik op pad om een week bij hem te vertoeven en hopelijk wat steun en zonneschijn te brengen 🙂 De hond gaat gezellig mee, vriendje moet helaas werken dus heeft alleen morgen vrij. Maar dan brengt hij mij, mijn zooi en de hond met zooi lief daarheen. Om niet van hier tot daar in de file te staan gaan we toch maar s’middags op pas en zullen we ons gaan ergeren via de radio 😉

Hoeveel ik kan en zal loggen de komende week is te bezien. Mijn vader heeft ook een prachtige computer waar ik zeker wel gebruik van zal gaan maken, maar het moge duidelijk zijn dat ik niet kan inschatten hoeveel tijd en zin ik erin heb. Denk dat ik de verleiding van spuien over Prinsjesdag niet zal kunnen weerstaan, misschien is het alleen een dagje later.

Bij deze iedereen veel succes op deze zware dag. En denkt u woensdag even aan mijn vader?