Zou er verstandig aan doen naar bed te gaan maar de puter stond nog aan en nu kan ik het niet laten nog wat neer te krabbelen. Mijn vader is nog steeds thuis (gelukkig maar anders was er iets niet goed hee … ;)) en ik heb meteen stukken beter geslapen. Mijn vader ook hoewel hij nog goed door elkaar gerammeld is natuurlijk. Het kan hem niet snel genoeg gaan dat herstellen, maar het gaat gewoon wel even duren helaas. Ik blijf volgende week zeer hoogstwaarschijnlijk ook hier rondhangen voor de huis-tuin-en-keuken dingen enzo.

Dacht ik vandaag wat rustiger aan te doen, heb ik zelf meer rond gerend dan de dagen ervoor geloof ik. Of tenminste, zo voelt het aan. Maar de koelkast staat vol, de medicijnen zijn in huis en het is redelijk opgeruimd dus morgen is het wat relaxter allemaal. Vanavond was voor het eerst het eten gelukt, begin de keramische kookplaat eindelijk onder de knie te krijgen. Afgelopen week heb ik zowat alles verbrand telkens en ik kan mijn vader toch geen zwart geblakerd voesel aanbieden he! Maar zowel mijn vader als mijn Oma leken zeer tevreden met voorgezette spijzen en moet zeggen, heb zelf ook genoten (kip paprika, gebakken aardappels en mengsel van paprika, champignons, rode ui en chilibonen).

Zo, genoeg huishoudelijk gebazel. Nieuws heb ik niet meegekregen dus niets maatschappelijks om me specifiek over op te winden vandaag. CiNNeR gaat nu maar verstandig doen…lekker slapen!