Toen ik een jaar of vijftien was ging ik met toenmalige kalverliefde en mijn tante naar een concert van jawel .. Bob Dylan. Zekers, ook toen vond ik dat leuk, ook al was het niet bepaald hip. Bob Dylan was eigenlijk waardeloos zoals hij half dood en junkerig op het podium hing en zonder enig spectacel zijn nummertjes onverstaanbaar in de microfoon kraste (Tom Petty and The Hartbreakers was daarentegen supervet!). Dat gaf allemaal niks want wij stonden maar mooi bij dat icoon in de zaal en iedereen was overtuigd dat dit zijn laatste concert in Nederland zou zijn. En wij waren erbij!!!

Inmiddels ben ik 31 en vandaag gaf iemand me deze link van The Tickethouse (superhandig als je concertfan bent trouwens en nog kaartjes voor uitverkochte concerten zoekt!). Et voila, een Bob Dylan die op 10 november speelt in een uitverkocht Heiniken Music Hall.

Onkruid vergaat niet hey 😉