Mijn lichaam is zijn inhaal slag al deels begonnen voordat ik me dat kan veroorloven, maar ik doe het nog vrij aardig geloof ik. Alleen het loggen en helemaal het loglezen schiet er nogal bij in. Vind ik zelf erg jammer (hopelijk vinden sommigen van u dat ook ;)) maar het is niet anders. Er is wel van alles waar ik me doorgaans over op zou winden of een leuke vermelding waard zou zijn. De vrouw die 113 jaar en 186 dagen oud geworden is bijvoorbeeld. Of de tegenbegroting van de PvdA die ik half meekreeg van RTL Z terwijl ik op mijn frietje en mijn vader’s frikandel (frikadel, wat is de spelling tegenwoordig?) stond te wachten. De gekozen burgermeesters over drie jaar of de vrouw die uw toekomst voorspelt door naar een afdruk van de billen te kijken. De stukken van Gooly en Ron over wel of geen effect van demonstreren en iets met gele sigaren 😉 Dat er geld wordt uitgetrokken voor kleine ziekenhuizen. En zulke dingen dus ..

Heb er zo mijn gedachtes over maar om er echt een verhaal van te maken en links bij te zoeken, nee daartoe ben ik niet in staat. Daarom weer een stukje lijflog en anders niets.

Mijn vaders krammetjes zijn er vanmiddag uitgepeuterd en hij lijkt elke dag wat meer op te knappen. Mooi, goed, positief dus. Blijf nog wel een week, we kunnen niet zeggen dat hij nu in een klap weer alles weer kan ofzo. Maar er blijft stijgende lijn in elk geval. Morgen komt vriendje en dat is helemaal mooi, positief, goed!! Mis hem ontzettend en zal blij zijn als hij hier is. Heb ook het gevoel dat ik hier al weken lang aan het logeren ben. Zal door het gebeurde komen denk ik, het is dus pas tien dagen.

Sorry, het licht gaat uit dus… welterusten!