Het is echt, echt heel erg zondag vandaag. Druilerige regen, doodstil op straat en niets zinnigs gedaan behalve hangen op de bank. Vriendje helaas weer naar huis, nou ik hem gisteren en vandaag heb gezien mis ik hem des te meer eigenlijk!! Maar wel een fijne nacht gehad 😉

PiDeNs en ik hadden wel zin om weg te gaan maar goed, da ken nog nie hee. Geloof dat hij er nu echt flink genoeg van heeft dat herstellen. Hij gaat nog wel elke dag ietsje vooruit hoor, maar het is toch allemaal wat anders dan waar hij op gerekend had. Gelukkig blijkt het verwijderen van de galblaas wel het gewenste effect te hebben, is het tenminste niet helemaal voor niks geweest. Dus we eten wel weer veel lekkere dingetjes. Straks echt ouderwets zondag frietdag.

Ga ik nu maar even bedenken of ik mijn lok zal afknippen tot een kuifje (het is zondag of niet tenslotte). Ga de gemillimeterde delen weer wat laten groeien tot centimeters en tja, de lok is wat verdord door de enorme hoeveelheden verf. Het is eigenlijk meer de vraag of ik het zelf durf, eraf kan er niet meer aan en ik ben vergeten mijn pet mee te nemen. Een voordeel, ben hier niet bekend in Almere 😉

U hoort het nog wel ..