BNN heeft leden nodig, zo’n 35.824 om precies te zijn. Halen ze het totaal van 150.000 leden namelijk niet, zal BNN uit de lucht gehaald worden. Tijd voor de zoveelste actie dus. In het AD stond te lezen: “Tijdens tv-uitzendingen van BNN zal de komende vier weken het beeld op zwart gaan en middenin radio-uitzendingen zal er ruis zijn. De jongerenomroep wil daarmee de situatie schetsen die in september 2005 kan ontstaan. BNN heeft binnen drie maanden 150.000 leden nodig om dan nog te mogen uitzenden op radio en televisie. Bij minder dan 150.000 leden gaat de stekker eruit en verdwijnt de jongste omroep van Nederland.” De ruis zal niet langer dan 15 seconden duren overigens.

BNN fan zijnde moest ik u dit even mededelen. Lidmaatschap is slechts 5,73 euro, zelfs in deze tijden goed op te brengen toch? Oftewel: wordt lid!!

Natuurlijk moet ik dan wel zelf het goede voorbeeld geven en dus ben ook ik lid geworden ..