Vandaag kwam vriendin K. ons entertainen en mij redden van de koude door een trui voor me mee te nemen. En opnieuw bleek ik geen beste gastvrouw te zijn hoor. Eerst biedt ik haar een koekje aan wat zo oud als metuzalem (of hoe schrijf je dat??) is en vervolgens wordt ik ziek en heb ik ook haar ietsje eerder weggejaagd dan de bedoeling was. Mijn lichaam gaat steeds vaker haperen en kuren vertonen 🙁

Maar ondanks mijn vage hoofd vond ik het toch heel erg gezellig en hopelijk zij ook. Zie haar net als Guru Wim heel erg weinig maar de vriendschap is gelukkig altijd gebleven. Leuk dat ik nu twee vrienden weer heb kunnen ontmoeten omdat ik in Almere logeer, toch nog een klein voordeeltje van het verlengde verblijf.

Moet wel bekennen dat mijn heimwee naar het Midden van het land ook wat terug is gekomen. Roosendaal is best ok maar ik aard toch net even beter buiten Brabant en mijn familie en vroegere vrienden zijn nog in het Midden te vinden. Wie weet, binnenkort toch plannen in die richting maken ..

Ben verder nog steeds niet lekker dus u zult het met deze neuzelige posting moeten doen vandaag. Ik ga naar bed, zo lang mogelijk slapen!!

BTW, zondag ben ik weer bij vriendje!!!