Ondanks deed ik nog mijn beklag over de komkommertijd in logland. Maar ik had het nog niet gepost of het lijkt alweer wat bij te gaan trekken. Met 72 links in mijn blogroll heb ik dan ook aardig wat te lezen en moet bekennen dat het enige moeite kost om het enigzins bij te houden de laatste tijd (ja ja, ik reageer wel niet overal maar ik lees ze ook daadwerkelijk alle 72! Niet noodzakelijkerwijs op een dag dus, ik heb nog wel eens wat anders te doen ;))

Ondanks de toch al enorme hoeveelheid links, deze week toch twee logs toegevoegd die alleen al door de naam aanspraken: Bloody Hell en Ushering in Banality. Bloody Hell kwam ik op terecht door een tip van Chris en kan beschouwd worden als een pure lijflog. Mooie lay-out en lekker weggeschreven vind ik hen een echte aanrader. Ushering in Banality kwam ik tegen in mijn referrals. Handige dingen die referrals, zo kom je nog eens ergens zonder je gek te googelen. De log laat zich iets moeilijker omschrijven, vind het zelf weg hebben van een cultuurlog met film, geschiedenis opinie en vooral serieus nieuws. Met een rustige lay-out echt een log om even voor te gaan zitten.

Mocht u zich hier vervelen, dan weet u waar u nog meer terecht kunt šŸ˜‰