Vanmiddag stapte ik dan na bijna drie weken logeren bij mijn vader, mijn eigen huis weer in. Vijf minuten na aankomst spookten er al enkele gedachtes door mijn hoofd:
– Wat hebben we eigenlijk een klein huis!
– Was de toiletpot al zo laag?
– De gang valt nog mee maar de huiskamer .. klein zeg ..
– Had ik dat pak chocomel niet al weggegooid voor ik wegging?
– Pfff, de keuken .. ook al best klein ..
– Wat is die poes groot inene!?
– Even wennen aan de hoogte (van mijn bureaustoel, bureau en stand van mijn monitor)
– Shit, geen erwtensoep meer ..
– Ha, ik ben weer lekker thuis!!

Na enig gesjacherijn van Dolly vonden de katten het ook leuk dat ik er weer ben geloof ik, het lachen zal ze wel vergaan zodra ze merken dat ze weer terug op dieet staan 😉 De hond was errug in haar nopjes, vooral dat ze weer lekker tegen mijn vriend aan kan hangen. Ik ook om dezelfde rede. Hoewel ik mijn vader stiekem wel een beetje mis, ben ik blij dat ik weer op mijn eigen stekkie zit.

Nog een merkwaardig fenomeen. Hoewel ik al mijn mail bij mijn vader heb opgehaald, kreeg ik van drie adressen hier alles nogmaal binnen(?). Enkelen had ik zelfs daar niet binnen gehad. Fijn, 926 mailtjes uitzoeken. Verder ook nog: friet is hier bijna tweemaal zo duur als in Almere!!!

Zo zie je maar weer, je hoeft niet ver om de verschillen te zien ..