.. weet het weer leuk te brengen. Tot begin van dit jaar was er hier een leuk klein parkje waar veel mensen wandelden met de hond of een rolator. Watertje, bankjes en wat wildgroei en precies groot genoeg om je in te vermaken. Tot begin dit jaar dus, toen kwamen de heiboeren en betonmolens. Park voor driekwart omgegraven om plaats te maken voor een scholengemeenschap en een opvang voor geestelijk & lichamelijk gehandicapten. Ook nodig, daar niet van. Maar van het parkje bleef niet veel over. Watertje werd vervuild en met dood riet en vergiftigde vis achtergelaten, bankjes eruit getrokken en paadje geeft de indruk dat iemand lukraak stenen heeft neer gegooid. En nu is het dus meer gebouw dan park, eigenlijk is het nog een soort berm met vieze sloot tussen de snelweg afscherming en die school in.

De gemeente besloot daar kennelijk iets aan te doen en nu is er de grandioze oplossing. Ze hebben gewoon een park-bord geplaatst. Een groot bord met een leuke foto van groen en een heel lul verhaal wat dit wel niet voor mooi park is met onderhouden delen en wildgroei stukken. Dat dode riet en ene boompje wat is blijven staan is dan zeker de wildgroei en dat strookje gras naast de school het onderhouden park??? Volgens het bordje kan je er goed recreeren en waan je je volledig in de natuur. Nou goed, als je volledig blind bent en je gehoorapparaat uitschakeld zou je er voor kunnen vallen …

Een bord maakt nog geen Park he gemeente Roosendaal!!