Marc-Marie Huibrechts (geniaal in zijn soort) had DE juiste verklaring voor de ontkenning van een liefdesaffaire van Mabel met ‘de Lange’. Zij kan – net als menig man – sex en liefde scheiden!! Dus moet de verklaring dat zij geen liefdesaffaire met Klaas Bruinsma had wel de juiste zijn nietwaar. Wat weet Frizo nu helemaal tenslotte, als ze maar geen liefdesrelatie heeft gehad is het goed, de rest lullen we niet meer over.

Bea zal er wel niet ingetrapt zijn maar ach, die is zelf ook geen zuivere koffie met al haar onderzoekjes. En gezien de criminele activiteit in de familie stelt zo’n affaire toch niets voor! Ze zal blij zijn met Jan Peter Potter als minister president, die is makkelijker onder de tafel te schuiven dan Kok. De rest van de schuld schuiven we naar de enge-tanden-man en klaar is Pottertje.

Even een gedachte tussendoor..