Hier de vijf vragen van mij aan Jweetje in het kader van ‘weblogger interviewt weblogger’. Binnenkort zullen antwoorden en spelregels bij hem te vinden zijn!

  1. Aan je log te zien hou je van voetbal. Stel dat er iets gebeurt waardoor je nooit meer zal kunnen voetballen, hoe zou je dat oppakken en wat ga je ervoor in de plaats doen?
  2. De naam Jweetje geeft de indruk dat de lezers zich in je stukjes zullen herkennen. Welk onderdeel van je leven (lifelog) herkent de lezer zich het meest in denk je?
  3. Je vriendin komt thuis met geweldig nieuws. Ze kan een fantastische baan krijgen, leuk werk, mooie arbeidsvoorwaarden, grandioze betaling. Dat laatste zelfs zo grandioos dat jij je baan op kan zeggen. Er is een nadeel, voor dit werk moet ze binnen twee weken naar Australië emigreren. Wat doe je? A. je pakt je spullen en vertrekt onmiddellijk, b je gunt haar alles en laat haar een poging wagen om te kijken hoe het bevalt voor jij ook overkomt, c. je wil absoluut niet mee en zet alles in het werk haar te doen inzien dat het hele plan belachelijk is en de baan vast niet zo leuk als het lijkt.
  4. Er valt een kandidaad uit voor het programma Masterplan en ze vragen jou om mee te doen. Zou je dat doen? Zo ja waarom, zo nee waarom niet?
  5. Een pijltje in een dart bord gooien vind je ook wel leuk. Met welke darter zou je jezelf qua karakter vergelijken en waarom?