Het is weer in geloof ik, experimenteren. Vooral op sexueel vlak en met name door vrouwen. Ineens ken ik twee vrouwen die in een open relatie gestapt zijn en zelfs een kennis die een slaaf in huis heeft genomen! Van de laatste is het onduidelijk of het om sex of huishouden draait, het zal een beetje van beide zijn misschien .. Met de winter voor de deur worden de dildo’s en vibrators massaal ingeslagen, door vriendinnen die tot een maand of drie gelee nog niet over het missionaris standje durfden te praten. Ook verliefdheden en affaires zijn niet van de lucht!

Toch gek. Precies als de herfst is losgebarsten en de tijd van korte rokjes en doorschijnende bloesjes weer voor enkele maanden voorbij is, komen de vrouwen los! Ok, het is een goede bezigheid om de wintermaanden mee door te komen, maar toch .. Zou het de leeftijd zijn? Rond de dertig breekt er een nieuw stadium in de sexuele ontwikkeling aan?

Uitspraak van R. vandaag: “Dat ding hoeft van mij niet aan hoor. Dat rare geluid, leidt toch alleen maar af. Ik sop zo wel!”