Afgelopen maandag ging mijn goede voornemen in: gezond eten, niet snoepen, geen frisdranken en dus hopelijk afvallen. Daar heb ik me vrij goed aan kunnen houden en dat is mooi! Vanochtend was ik echter een kilo aangekomen, dat zuigt hevig!!! Niet bepaald de motivatie om op deze voet door te gaan hee!

Maar goed, ik wil het niet reeds de vierde dag uit het raam gooien. Vanavond gezondigd met een half glaasje cola en een zo’n blokje van een reep chocola. De schuldgevoelens over mijn weke watjerigheid verpesten echter de smaak daarvan zo grondig dat ik er weinig van kon genieten. En dat is weer goed om het nieuwe voornemen nog even vol te houden nietwaar.

Overigens gaat het loslaten nog niet zo best, dat had u zeker al gemerkt aan onderstaande posting? 😉 Er wordt aan gewerkt!

Rome is ook niet in een dag gebouwd hey!