Oef! Praten is niet altijd de meest gemakkelijke bezigheid. Ik mag het welliswaar zeer graag doen, maar om nu te zeggen dat het me goed af gaat deze week…niet echt. Woorden willen niet in me opkomen, zinnen raken helemaal verdraaid en soms maakt een chaos aan woorden in mijn hoofd dat ik er helemaal niet meer uitkom. Snel een commentaartje typen kan ik ook beter even niet doen zag ik net, tenzij iemand begrijpt wat ik bedoel met Thei van Gogh en brekas in mijn script 😉

Dit stuk zal ik dan ook minstens twee keer nalezen om zoveel mogelijk onbegrijpelijkheden te verwijderen voor publicatie. Kan niet verzekeren dat dat werkt, enige tijd geleden zag ik ook al iets absoluut niet terwijl het me in de reacties nog voorgekouwd werd!! Dr. Aap zal wel denken dat ik imbeciel ben inmiddels 😉

Puur wazigheid in de hersenen, mijn excuus voor eventueel toekomstig onbegrijpelijk taalgebruik!