Om in deze warboel van burgerlijke sukkeligheid, sex, ME, huisdieren en wat dies meer zij enig rode draad aan te brengen, heb ik besloten updeetjes met volgnummers te gaan posten. Zo kan u blijven volgen wat er van mijn voornemens terecht komt en heb ik een stok-achter-de-deur-idee. Met de komst van de niewe lay-out (die wel even kan duren) verhuis ik de rode draad misschien naar het rechterdeel, zal er eens over peinzen.

Goed, met het eerste en belangrijkste voornemen gaat het behoorlijk beroerd. Nou, niet zozeer met het voornemen alswel het effect wat het op had moeten leveren. Inderdaad: afvallen. Zes dagen heb ik alles hevig geminderd om spontaan en geheel tegendraads een kilo aan te komen voor ik diezelfde kilo weer verloor waardoor ik geheel ongemotiveerd op hetzelfde gewicht blijf staan (dat is nog eens een lange zin). Waarop ik zondag en maandag her en der heb gezondigd en pardoes nog een kilo kwijt raakte. Wie het nog begrijpt mag het uitleggen, ik ben het spoor wat bijster. Vanaf morgen weer netjes aan mijn eigen afspraken houden en dan maar hopen dat ik niet weer aankom. Er komt nog een voornemen bij, niet elke dag op de weegschaal gaan staan om frustratie en misleiding te voorkomen.

De lijstjes afwerken gaat nog wel de goede kant op, hoewel er steeds meer bij lijkt te komen. Geeft niks, rustig aan, genoeg andere zaken die de lijntjes al breken. Wat niet vandaag kan moet morgen maar (en dat uit mijn mond!)

Dan hadden we nog het loslaten. Tja…erm…falikant mislukt dus eigenlijk wel. In plaats van een beetje loslaten lig ik over alles nog meer wakker dan voor mijn nieuwe start. Than again, niet verwonderlijk met alles wat in huize CiNNeR speelt mischien. Maak me onder andere errug druk over financieen, simpelweg omdat we daar absoluut niets meer van hebben. Plus vriendje per 2 november geen baan meer en vandaag besloot de auto wat stukken te krijgen. Enfin, ook daar is een nieuw voornemen uitgekomen waar ik al eerder mee begonnen was: budgeteren. De prijzenoorlog onder supermarkten had niet beter uit kunnen komen. Ook al is men overtuigd dat de prijsverlagingen van korte duur zullen zijn, ik ben er blij mee! Het budgeteren is me de laatste weken erg goed afgegaan, dus dit voornemen loopt al voor het uitgesproken is.

U bent weer geheel op de hoogte van de ontwikkelingen ..