Goed, vandaag niets over voornemens maar een ‘gewone’ updeet op aanvraag. Vanmiddag naar de huisarts geweest en dat gesprek had niet beter kunnen verlopen! Hij begon met excuus voor zijn onproffessionele (euh, schrijf je dat zo?) houding de laatste keer en de ‘ruzie’ die daar uit voort kwam. Vanochtend dacht ik dus nog het ergste, vanmiddag ben ik blij dat we dit gesprek gehad hebben zonder dat ik er zelf over hoefde te beginnen. Verder hield hij nu weer veel rekening met mijn ME ivm met medicijnen, nam de boel weer een stuk serieuzer en dat was natuurlijk ook erg fijn. Over de 24-uurs test op schildklieraandoeningen wist hij zelf helemaal niets te vertellen maar hij wilde het zeker wel voor me gaan regelen. Inderdaad, het gesprek werd er maar beter en beter op 🙂 Hij gaat de site lezen waar ik de gegevens van heb en bij ziekenhuis en laboratoria informeren of zij die test doen, hoeveel dat kost en hoe we het eventueel vergoed kunen krijgen. Zelf zal ik ook nagaan waar die test doorgaans gedaan wordt en hoe dat te regelen is. Maar in elk geval gaan we het doen en hoef ik niet doorgestuurd te worden maar kan het dicht bij huis! Hij waarschuwde wel dat er net zo goed niets uit die test kan komen maar die gedachte heb ik zelf ook. Het is een long shot die de moeite van het nemen waard is.

Maar goed nieuws kan nooit alleen komen geloof ik, dus gebeurde er iets wat het compenseerde naar de negatieve zijde. De auto die vandaag gerepareerd zou worden bij de garage (schokdemper gebroken) blijkt overleden. Een deel van de ophanging is volledig doorgeroest en niet meer te bestellen bij de dealers. Buiten dat vriendje vanaf 2 november geen werk meer heeft, hebben we nu dus ook geen auto meer om naar zijn huidige werk te rijden. Enige mazzel is dat we hem nog niet hadden laten keuren 🙁 Nog geen idee hoe dat nu verder moet, we hebben geen geld voor rekeningen dus ook niet voor een auto, hoe tweedehands ook. Als iemand nog een wrak van 50 euro weet, mag diegene me mailen!! Morgen komt zijn baas hem oppikken en de overige dagen moeten we nog iets verzinnen.

Ben inmiddels nogal wisselvallig gehumeurd dus. Het heeft weinig nut in zak en as te gaan zitten, maar had er vandaag enorm veel zin in! Nou ja, ik heb in elk geval nog zeker een maand kabel.

Geen wonder dat het loslaten moeilijk gaat hey …