Nou mensen, het was spannend. We hebben er op zitten wachten, gelukkig slechts een dagje verlaat. Er is een reactie van Elke van Hoof, hoofd VUB over de beschuldigingen van het NCF tegen dr. Kenny de Meirleir.

Zet u schrap, als u niet zit ga dat dan nu doen. Hier de overweldigende woordenstroom die duidelijkheid in de tent moeten gaan brengen:

Onze dienst heeft na beraad besloten om hierop niet meer te reageren.

Met vriendelijke groet,
Elke Van Hoof
bron: ME-platform

Zo, en daar kunnen we het mee doen! Er wordt beweerd dat De Meirleir al vaker beschuldigingen naar zijn hoofd geslingerd heeft gekregen dus sommige patienten denken dat hij er wel genoeg van had en daarom het de moeite van het reageren niet waard vind. Maar iedereen is het er wel over eens, toch was een reactie beter geweest. Al is het maar voor de zovele patienten die graag wat meer informatie hadden gewild. Zelf denk ik dat het zijn kans was om wat meer goede PR te krijgen, zeker als er niets aan het handje is rond zijn persoon. Dit maakt het mysterie er alleen maar groter op en tja, meer schijn tegen?

Ik weet niet of de zaak hiermee afgedaan is, het lijkt er een beetje op. Zal in elk geval eventueel verder nieuws melden en natuurlijk komen de vertalingen over het medische gedeelte nog.

Teleurstellend nieuws dus vandaag 🙁