Gisteren moest ik naar de gynaecoloog voor controle (vanwege operatie baarmoedermond december 2002, pap 4). Hoewel het ziekenhuis niet al te ver is kan ik er niet heen op de fiets en met de bus zou ik half Roosendaal door moeten om er te komen. Gelukkig was vriendin L. bereid me even te brengen, nog gezelliger ook. Haar auto wil echter niet rijden (beter gezegd: de remlijdingen zijn kapot dus rijden is niet zo verstandig) dus werd ik opgehaald met onderstaand vehicel:

[[image:camper.jpg::center:0]]

We hebben het geheel gered zonder ongelukken, raken van paaljes of vastzitten op drempels. Sterker, ze kreeg het zelfs prima voor elkaar om het parkeerplein op en af te komen. Het was weer eens heel wat anders 😉

Overigens zag alles er goed uit, de uitslag volgt over twee weken maar zal waarschijnlijk ook prima in orde zijn. Ook deze keer wist hij me met mijn mond vol tanden te zetten. Ik was een spiraal aan het overwegen maar dat raadde hij me om verschillende redenen af. Met blij gezicht en vol enthousiasme riep hij erbij: “Niet dat ik iets niet in de baarmoeder zou krijgen hoor, ik krijg ALLES in de baarmoeder!!”

*SLIK* (e)