We krijgen er een uurtje bij en ik heb meteen de hele nacht geslapen. Ok, ik moet toegeven dat het een hoogstwaarschijnlijk niets met het ander te maken heeft 😉 Was simpelweg bekaf dus dan is het verstandig te gaan slapen. Zo te voelen ga ik wakker blijven niet de hele dag volhouden, we zullen het wel merken. Kan wel mooi een rondje bellen, instanties hebben de onhebbelijke gewoonte alleen s’ochtends goed bereikbaar te zijn.

Verder nog bedenken hoe ik de boodschappen binnen ga krijgen vandaag. De diepvries is overvroren (mooi woord hee ;)) geraakt met als gevolg dat de deur niet goed sloot of open geduwd is. Gevolg: vrijwel alles was ontdooit en doorweekt en heb de mooi aangelegde voorraad onder veel gescheld in de vuilniszak kunnen deponeren. Kom nu om in het brood wat we nooit snel genoeg op krijgen en er is geen stukje vlees of vis meer te vinden hier. Baal als een stekker (zeer licht uitgedrukt), eigenlijk hebben we nu een bak geld zo weg moeten gooien 🙁

Het is niet anders, ga maar weer opnieuw beginnen. Zal nu eerst de vriezer helemaal ontdooien, is dan nog een klein voordeeltje.

Dat verdere ongelukjes nu maar een tijdje uit mogen blijven!