Hm, ben nog niet begonnen met updeetjes over de stand van mijn goede voornemens en ik verwaarloos ze alweer grondig. Kan je zo eens hebben nietwaar. Bij deze een stand van zaakjes.

Afvallen? Dat gaat helemaal nergens meer over. Wat ik ook doe, ik val niet af. Kom ook niet aan, dat is tenminste nog iets. Hoewel weinig motiverend om de chocomel voor te laten staan. Tel de stress over de WAO-keuring erbij op en ach … Een beetje zondig past bij dit log moet u maar denken. Het voornemen ligt nog niet helemaal uit het raam hoor, ik probeer gematigd en bewust te zondigen. In elk geval kook ik nog steeds vrijwel iedere dag.

Dat komt misschien mede door mijn andere voornemen: budgeteren. DAT gaat een stuk beter moet ik zeggen. Hoewel de ontdooide diepvries wel even een gat in mijn portomonaie sloeg, word ik steeds beter in aanbiedingen opsporen en boodschappen berekenen. Hell, begin het zelfs leuk te vinden!

Mijn administratie ligt verder nog steeds prachtig opgestapeld tot aan het plafond maar ik heb wel redelijk mijn afspraken en verplichte telefoontjes bij gehouden. Een agenda inschrijven zou geen overbodige luxe zijn trouwens. De dubbele afspraken waren niet van de lucht deze week en er lagen overal bijna-vergissingen in tijden en dagen op de loer. Vriendje, schoonouders en ander gespuis schoten gelukkig hier en daar te hulp en voorkwamen dat ik niet regelmatig dagen te vroeg of uren te laat aan kwam zetten. Jawel, ik schrijf wel degelijk alles op briefjes. Maar die raak ik met hetzelfde gemak weer kwijt en dan zet het weinig zoden aan de dijk. Morgen een nieuw lijstje met planning maken dus. Het gaat heus de goede kant op met mij 🙂

Het voornemen ‘loslaten’ gaat ook redelijk maar dat is geheel aan de situatie en in het geheel niet aan mijzelf te wijten. Na het medicijn-debakel en niet kunnen loslaten van keuringstress (kijk daar ga je al) ben ik zo bekaf deze week, dat er nog weinig zaken in mijn hoofd blijven hangen. En wat er niet is hoeft ook niet losgelaten te worden, dat scheelt enorm! Wie weet kan ik dat vasthouden.

Al met al doe ik het niet helemaal slecht … toch?