De media zijn het erover eens, vanaf morgen is de anti-katerpil te verkrijgen in Nederland. Maar dat lijkt dan ook het enige waar men het over eens is. Op het RTL4-nieuws wordt uitgelegd dat je bij elke twee alcoholische drankjes een pil moet nemen om de volgende dag geen kater te hebben. Op NU.nl is dat na elk derde drankje. Op tv kost een pakje wonderpillen 9,95 euro, op NU.nl is de prijsstijging reeds een feit en kost zo’n zelfde pakje 17,95 euro. Zelfs de historie wordt anders beschreven, de anti-katerpil kan van de Russische KGB afkomstig zijn of gewoon uitgevonden zijn in Hollywood. Hoe dan ook, vanaf morgen is een kater geen excuus meer om niet op het werk te verschijnen.

Interessant van het RTL4 nieuwsbericht was wel dat men over een week gaat bekijken of er geen verboden stoffen in de pil aanwezig zijn.

Zoals gewoonlijk loopt de regering achter de feiten aan?