Het was zo’n dagje dat ik te vroeg wakker werd van een astma-aanval, teveel medicijnen moest inhaleren, een terugval kreeg van afgelopen dagen om zodoende de halve dag beroerd op de bank te eindigen. Een halve dag valt dan nog mee moet u maar denken. Ik moest en zou darten kijken dus paracetamol, slaapzak en kussen op de bank en stug volhouden. Het was zeer de moeite waard, elke wedstrijd spannend tot de laatste leg. Bij de finale mijn bank afgekloven van de stress maar helaas, het mocht niet baten. Barney haalde zijn Golden Grand Slam (alle wereld kampioenschappen op rij winnen) net niet. Terecht, de pijl voor de wedstrijd had hij gewoon moeten hebben. Enfin, ik weet dat maar weinig lezers hier geinteresseerd zijn in Darts, dus ik zal er niet over uitweiden.

Morgen heeft vriendje een afspraak bij het CWI en dat betekend een halve administratie uit de kast rukken om te laten bezichtigen aldaar. Tot en met gegevens die door het GAK zelf eerder toegezonden zijn, blijkbaar vertrouwen ze hun eigen werkwijze ook niet zo. Gezien het feit dat vriendje alles aan administratie van de afgelopen drie jaar door elkaar in dozen had gekieperd, zijn we daar tot midden in de nacht zoet mee geweest. Maar alles is dan ook uitgezocht, op datum gesorteerd en klaar om meegenomen te worden. Wie had ooit gedacht dat werkeloos zijn zoveel thuiswerk op zou leveren.

Verder niets interessants te melden vandaag, maar dat had u inmiddels al door zeker?