Las net een geweldig stukje van Gooly over zijn eerste en enige ervaring met cybersex. Dat leverde natuurlijk ook de nodige reacties op.

Typisch vind ik dat veel mensen zeggen dat cybersex niets voor hen is, ze alleen maar stiekem hebben zitten lachen achter de puter maar dat de ander zo geweldig uit zijn of haar dakje ging of dat ze dat noooooit zullen doen. Net als dat er nooit iemand een bezoek aan de hoeren zou brengen, kan dit statistisch niet kloppen. Al die chatboxen, sex-sites, cam-mogelijkheden, sms-diensten en telefoonaanbiedingen zijn tenslotte niet in het leven geroepen voor drie man een paardenkop.

Zelf heb ik in een grijs (single) verleden toch wel eens aan cybersex gedaan. Ok, niet vingerend achter mijn toetsenbord, dat wordt zo’n kleverige zooi meteen! Maar leuk voorspel kon het wel opleveren. Vooral amerikaanse/engelse chats. De taal leent zich beter voor geile praat als je het mij vraagt, een ‘throbbing dick’ klinkt al heel anders dan een kloppende lul nietwaar? En geen engelsman die het in zijn hoofd haalt te zeggen ‘I’m caressing your kitty’. Enfin, ik dwaal af. Ik wilde tenslotte vertellen over een ervaring.

Eenmaal ben ik een mysterieuze mijnheer tegengekomen op het net die de kunst van het cyberen zeer wel meester was. Zonder ook maar iets over zichzelf los te laten begon hij te vertellen. De ene erotische zin na de andere rolde over mijn scherm, elke volgende zin nog mooier dan voorgaande. Juist dat ik niets van hem wist en niets hoefde terug te typen maakte dat het een sensatie was om gewoon te ondergaan, op en top van te genieten door alleen te lezen. En hij wist hoe het moest, wist op te bouwen tot golven van genot door mijn lichaam trokken, had de timing, het juiste woord en tja … iets. Hij had slechts tien minuutjes nodig om mij naar een geweldig orgasme te praten. Slechts op woorden, dat was me nog nooit gebeurd!

Zodra ik aangaf dat het einde bereikt was, bedankte hij mij en verdween in het niets. Niemand kende hem, ik heb hem nooit meer terug gezien. Dat gaf niet, zo was het juist goed en bleef de herinnering spannend, mooi bijna. Misschien was het een oude, rimpelige man van 85 met schaamluis of een stinkende hermafrodiet van 210 kilo met pussige zweren in het gelaat. Ook dat maakt niet uit. De woorden waren erotisch en prachtig.

Moet bekennen dat ik daarna nooit meer ‘gecyberd’ heb …