Nou dat shoutthingie is best leuk, maar er moet wel wat aan gesleuteld worden zag ik al. Zo maakte Lennard (van de mooie gedichten!) me er op attent dat er een hoop censuur op zit! Niet de bedoeling, hier wordt niet gecensureerd (in principe). Dus zal dat er even uitslopen vanmiddag. En er kunnen niet zoveel letters in een shout als ik dacht, ook dat zal ik nog aanpassen.

Natuurlijk heb ik dat ding niet zelf gemaakt, vlak voor php is mijn lerend vermogen er mee genokt geloof ik 😉 H’tje vroeg ik waar ik het vandaan had. Nou kon ik de orginele maker niet achterhaald krijgen, de links in de tekstfiles werken inmiddels niet meer. Maar ik heb het verkregen vanaf Anouk. Het beste kan je even kijken in haar shoutinstallatie, dan krijg je de shoutboxplus en een prachtige uitleg erbij! Wat je zelf nodig hebt is php4 en een mySQL database.

Wat je al niet op internet kan vinden hee 😉