Het is zondag en het voelt ook als zondag. Dat feit accepteer ik maar gewoon, zal me de verdere dag dan ook zeer zondags gedragen. Nee, dat betekent zeker niet dat ik naar de Kerk ga! Maar wel dat ik nog niet gedouched heb, zodirect pannekoeken ga eten gewoon omdat ik er trek in heb, een beetje computerspelletjes ga spelen, straks wat logjes ga lezen, tussendoor een dutje ga doen (erm, dat doe ik elke dag bij nader inzien) en verder lekker niets! Nou ja, douchen dan nog wel. Maar niet opruimen, de vaatwasser inruimen of door-de-weeks-heb-ik-er-ook-geen-zin-in-maar-dan-moet-het-maar dingen doen.

Zondag is namelijk de dag dat ik onder gelijken vertoef. De dag dat mensen met een kater zich hetzelfde voelen als ik en dat ik dus net kan doen alsof ik volslagen normaal ben. dan heb ik geen ME maar ben ik gewoon lekker lui …

Wat doet u zoal op een zondag?