Goh, hoor en lees ik toch net dat Balkenende aan een aanslag ontsnapt is. Nou ja een aanslag, er liep een man in de straat van de Balkenendes die zijn exacte adres wilde weten van de buuv. Die buuv belde natuurlijk de politie. En toen de politie hem kwam arresteren bleek hij een lang mes bij te hebben. En thuis nog een pistool ook. Men denkt niet aan een professionele aanslag. Nee dat lijkt me niet als je het adres aan de buuv gaat vragen, wel. Maar goed, het is schrikken natuurlijk voor Jan Peter Potter, daar kan ik me wel iets bij indenken.

Nou weet ik ook wel dat Jan Peter Potter hier de baas is en dus belangrijker dan wij, het ‘normale’ volk. Maar is het niet een erg grote kloof? Wordt een willekeurig iemand gestalked, bedreigd en in elkaar geramt mag je blij zijn als de politie uberhaupt de moeite neemt om te komen. Woon je in de straat bij de Balkenendes en zie je een vreemde mijnheer, dan komen ze hem alvast maar arresteren.

Hier lopen heel veel vreemde mijnheren rond! Ik zal eens bellen …