Momenteel lees ik wat minder logs, of beter gezegd ik reageer even een stuk minder. En heb vandaag binnenshuis de hele dag met een zonnebril op gelopen. Niet omdat ik niet helemaal spoor (hoewel ook daar wat voor te zeggen is). Wel omdat ik een oogontsteking heb(vermoedelijk bindweefselontsteking, sluimerende virusinfectie wat vaak terugkeert bij mij) en niet al te best zie zonder zonnebril. Geen tv, geen boek en geen computerscherm is het advies. Maar zo blijft er voor mij wel errug weinig over om te doen, dat hou ik als puternerd zijnde natuurlijk nooit vol! Vandaar, neptranen uit een flesje en een zonnebril op in huis. Dan is het aardig te doen ..

Vreemde is, je lijkt ook vermoeider als de ogen half dichtgeslagen zitten. Slaap meer en ben zowat niet wakker te krijgen. En zie er niet uit, zonder of met zonnebril 😉 Nog zeven daagjes voor ik naar de oogarts mag.

Nee, geen foto’s beschikbaar …