Heb inderdaad wat minder gelogt dan normaal mijn gewoonte is. Probeer eigenlijk altijd wel iets te schrijven, of ik nu een ‘slechte’ of ‘goede’ dag heb. Sterker, ik log vaak meer als ik me beroerder voel. En dit log is tenslotte niet alleen maar voor de gezellige klets maar heeft als bij-functie dat ik elke dag iets structureels om handen heb. Je kan jezelf maar een beetje voor de gek houden toch? Voor mij werkt het prima.

Maar het keldert momenteel even te hard achteruit met den gezondheid. Dat zat er al tijden aan te komen stiekem. Hoewel ik steeds minder doe, ben ik een kunstenares in toch altijd boven mijn grens te gaan hangen. Vroeg of laat wreekt dat en och, het is tenminste laat 😉 In elk geval besloot mijn weerstand er nu uiteindelijk ook weer de brui aan te geven. Ontstekingen, virus-infecties en lymfenklieren als tennisballen waaien langs alsof het niks is, alle vitaminen, pillen en poeders ten spijt. Ik blijk geen superwoman, het moet nog rustiger aan ..

Maar vanmiddag mag ik naar de ogendokter!!! 😀