“We at the PMS helpline are here to help you. All our operators are engaged at the moment, so please hold … or
WE’LL RIP YOUR HEAD OFF AND SHUFF IT UP YOUR ASS!!”

Zo’n dagje was het vandaag (Met dank aan Wimmie voor de passende uitspraak). Prima gehumeurd, stik vrolijk zelfs. Zolang iedereen meewerkt, alles op zijn plaats blijft staan en het precies gaat zoals ik het wil. Maar u weet het ook, zo werkt dat niet. Er knippert altijd wel iemand verkeerd met zijn ogen, katten lopen nu eenmaal graag voor de voeten, hondjes ook en juist op die dagen blijft niets op zijn plaats liggen en lijkt de deurstijl niet te zijn waar je hem in gedachte had. Drinken is op, wc-papier vergeten, alles smaakt net niet zoals het hoort. Volgens de reclame (die zwaar irritant te hard staat) moet je dan vleugeltjes of kruisjes inleggen en Wasa knackerbrod eten. Maar gelooft u mij maar, dat helpt niets!

Toch is de dag zonder persoonlijke ongelukken verlopen en heeft mijn vriend het weer overleeft. Chocola hielp wel een beetje. De derde dag, morgen zal het beter gaan.

Er is toch iets mis gegaan bij het ontwerp van de vrouw hoor!