Inmiddels is de derde probeerdag bijna om en ben ik redelijk ontevreden. De meeste bijwerkingen van de Ketensin zijn wel geminderd, dus ik zwalk niet meer als een dronkelap over straat. Maar mijn concentratie wordt met de dag slechter en het was al niet geweldig. Gevolg: ik vergeet continue waar ik mee bezig was (sorry Adriana, vandaar dat ik het verhaal vergat) en kan af en toe mensen of tv-programma’s geheel niet meer volgen. Dan zie ik monden bewegen, ik hoor klanken mijn kant op komen maar als het arabisch was zou ik er net zoveel van begrijpen. Kan ook ineens het gevoel hebben dat er teveel geluid om me heen is, ik het belachelijk druk heb (wat niet zo is, voer geen klap uit eigenlijk) of het licht te fel schijnt. Dat is sowieso vervelend, maar neemt wat extra complicaties met zich mee. Peuken vergeten uit te maken, gas aan laten staan, verkeerde pillen pakken om in te nemen en vanavond vergiftigde ik bijna de hond met haar pijnstillers. Gelukkig checkte ik voor de zekerheid nog een keer de hoeveelheid en zag toen dat ik per ongeluk bijna twee keer zoveel aan het geven was. Moet bekennen, dat maakt behoorlijk onzeker en ik check nu alles zes keer voor het geval dat.

Verder lijk ik nogal agressief en kwaad te raken van de medicijnen. Dat is bizar, het staat niet in de bijwerkingen en ik heb ook geen clue of dat wel mogelijk is. Maar het is typisch hoe ik zeer goed gehumeurd opsta, en drie kwartier na inname moordneigingen heb zonder dat er ook maar iets gebeurd is. Ik snauw en ik grauw, ben kortaf en zou het liefst eens flink de boel in elkaar gooien of iemand hard schoppen. Niet gezond hey?

Ik oog ook niet erg gezond. Iedereen vraagt wat er is en of het wel gaat. Mijn ogen staan wazig, oogleden vallen de hele dag half dicht, ben witjes en doodop. Dat is een bijwerking die niet minder is geworden en elke dag wordt het moeilijker me er doorheen te zetten. Was wel al moe genoeg van mezelf.

Vandaag mocht ik hartkloppingen bij de bijwerkingen optellen en moet zeggen, heb er wel genoeg van 🙁 Morgen zet ik het nog door maar als de boel dan weer verergert in plaats van verminderd denk ik er toch over maar te stoppen. Experimenteren is ok, maar dit hou ik niet vol.

En dat moest ik even delen ..