Zo. Verwarrend hoor. Alweer twee dagen relatief vroeg in slaap gevallen en dus vroeg opgestaan. Reeds ontbeten, vaatwasser uitgeruimd, nieuws gekeken en huisdieren gevoedert. De derde (decafe) koffie staat voor mijn neus te dampen. Wel behoorlijk kapot maar goed, ben in geen twaalf jaar normaal wakker geweest s’ochtends.

Voel me wel stukken beter nu ik gestopt ben met de medicijnen. Zie weer ‘gewoon’ slecht in plaats van absurd slecht, humeur is beter, geen astma-aanval deze ochtend en vooral mijn concentratie lijkt relatief wat verbeterd. Om kort te gaan, voel me weer zoals voor het starten met medicijnen. Het stoppen lijkt dus een goed idee te zijn. Had niet verwacht dat ik me al zo snel ‘normaal’ zou voelen eigenlijk. Nu mijn weerstand nog, maar dat kan niet zo snel hey.

Vandaag toch maar even rustig aan, zal mezelf niet meteen vergalloperen ..