Hmz. Was mijn gezondheid en bioritme al een aardige zooi, nu is het ineens een regelrechte puinhoop! Na Buffy kijken en eten was ik zo bekaf, dat ik om half tien maar gewoon ben gaan slapen in de hoop de nacht door te slapen. Dat ging goed tot een half uur terug en nu ben ik klaar wakker. Dat zijn toch helemaal geen tijden meer hey? Lijkt wel of mijn ritme zich aan het inkrimpen is, mijn dagen worden gewoon steeds korter zo. Maandag om tien uur s’ochtends, dinsdag om zeven uur s’ochtends en vandaag om drie uur s’nachts opgestaan. Vannacht is mijn nachtslaap ook wel erg kort ineens, en vijf en half uur slaap is normaal niet genoeg voor mij. Ook niet een keertje.

Nou ja, ga zo maar weer proberen te slapen tot een wat meer redelijk uur voordat ik de hele dag op een oor lig ofzo. Van loggen komt op deze manier ook niet veel terecht, op wat persoonlijk geneuzel na. Laat staan andere logs lezen ..

U vergeeft het mij vast wel.