Tenminste, dat wordt vermoed. Enkele snuggere internetters zijn ip-nummers en domeinregistraties nagegaan en kwamen tot de ontdekking dat er zeven december een domeinregistratie voor ‘Catharina Amalia’ is gedaan vanuit het Koningshuis.

Eigenlijk jammer dat ouders niet meer de naam van hun eigen kind leuk bekend kunnen maken maar dat half Nederland dat vast voor ze gedaan heeft. Of misschien blijken we massaal in de zeik gezet en is dit een schijnbeweging om te misleiden. Dat zou wel weer kont schoppen maar ik vrees dat Willem Alexander niet behept is met de juiste dosis humor.

Overigens beken ik bij deze maar schuld. Hoewel ik de massahysterie flink heb veroordeeld, pluk ik er stiekem wat vruchtjes van…

Toevoeging: het artikel onder de link naar nu.nl is volkomen onbereikbaar, in tegenstelling tot de nu.nl site. Blijkbaar is het niet alleen de media die er boven op springt.