Zo, genoeg over prinsesjes. Na twee daagjes wordt het weer tijd voor wat ander gelog. Niet dat ik twee dagen in koninklijke sferen ben geweest overigens. Een verslag ter plaatse.

Gisteren heb ik s’middags het nieuwe huis van een vriendin bewonderd. Bewonderd? Ik stond er bij en kwijlde er naar. Het is een opknaphuis waar sowieso erg veel leuks van te maken is. Maar de badkamer! Die was niet alleen al klaar maar gewoon te decadent voor woorden! Vanuit de gang – waar de vellen behang half afgestript erbij hangen – stap je drie treden naar beneden de badzaal in. Met enorm hoekbad met treden opstap en brede rand voor planten, een spiegelwand achter het bad, een ingebouwde douchecabine met massagestralen en wasbak met luxe kranen. Leg er een tijgervel neer et voila, u waant zich in een hoerenkast van allure. De rest van het huis was ook erg mooi 🙂

S’avonds voor het eerst in zeer lange tijd een hele avond in de kroeg gehangen tot een uur of half twee. Voelde me wel een beetje parasiet, de avond is gratis en voor niks geweest door gekregen rondjes. Nja, we hebben nu eenmaal even geen geld, volgend jaar beter. Heb wel lekker gekletst, gelachen, gebralt (onder invloed van chocomel) oftewel: erg genoten.

Vandaag dus drie keer niks kunnen doen, zo’n avondje dient betaald te worden nietwaar. Nog later opgestaan dan normaal, als een zombie rond gestrompeld, geen moer uitgespookt en vanavond twee uur liggen slapen.

U bent weer op de hoogte ..