Onze Sociale man in het kabinet de Geus heeft het vingerwijzen inmiddels ook onder de knie. Groen Links doet een voorstel voor eenmalige belasting van de ‘rijken’ voor de ‘armen’. De Geus doopt het vervolgens enthousiast als een dolle stier om in een ‘Robin Hood rekening’. Maar dan blijkt het plan helemaal niet zo goed te vallen bij de bevolking, het parlement en hell, zelfs Jan Peter Potter is niet blij.

Wat doe je dan? Dan geef je Groen Links de schuld van het niet openen van de betreffende rekening en twijfel je hardop aan hun motieven! Want in tegenstelling tot onze eigene de Geus is Groen Links helemaal geen sociale partij maar “gebruiken zij de Robin Hoodrekening om het regeringsbeleid af te branden”. Foei Groen Links, je zo vermommen en dan een zo sociale Minister gaan zitten pesten.

Wie zou u vandaag graag willen beschuldigen?