Net als elke puternerd, krijg ook ik bakken vol met spam binnen. Blijkbaar denkt men al snel dat CiNNeR van het mannelijke geslacht is. De penisvergrotingen, haargroeimiddelen en vrouwlijk naakt vliegen me regelmatig om de oren. En als kreupele zieke mag ik me half dood slikken aan de meest bizarre medicijnen, allemaal zeer onvoordelig maar wel makkelijk te verkrijgen via het internet. Wil ik me toevallig niet blauw betalen aan P.R. voor mijn ow zo sublieme website? Had ik maar meegedaan aan alle makkelijk-geld-verdienen programma’s, dan was ik nu super rijk geweest.

Maar net kreeg ik wel de meest bizarre spam ooit. “Heeft u een incassobureau achter de hand?” Of ik wellicht gebruik wil maken van een vast incassobureau.

Nou eh .. over het algemeen moet het geld van mijn kant af komen. Zelden tot nooit andersom!