Niet zo lang geleden beloofde ik af en toe iets te melden over mijn toen genoemde goede voornemens. Dat was bijna een maand geleden, u kunt wel merken dat daar niet veel van terecht is gekomen. Van de goede voornemens overigens ook niet.

Heb mijn buikspieroefeningen grondig volgehouden maar sinds gisteren liggen ze in de heroverweegbak. Ik dacht inmiddels weer redelijk stabiel te zijn qua gezondheid. Maar enig nadenken gaf de conclusie dat ik gewoon nog minder in huis ben gaan doen om te compenseren voor de oefeningen. Daar schiet ik dan weinig mee op eigenlijk. Zeker als u bedenkt dat ik ook nog een kilo ben aangekomen! Ok, eindelijk een verandering in gewicht. Maar niet degeen die ik op het oog had dus eigenlijk. Vriendje zei toch effect te kunnen zien, dus heb het hele plan nog niet uit het raam gegooid. Maar de twijfel is groot.

Nja, verder heb ik de goedkope chocolademelk prijzen niet kunnen weerstaan, helpt blowen ook niet mee aan gewichtsafname, echter wel aan mijn betere humeur al is het soms maar tijdelijk en laat ik nog minder los dan ooit. Het nachtelijk piekeren is per ongeluk heringevoerd, het overdag piekeren eigenlijk ook. Mijn briefjessysteem is teveel routine geworden geloof ik, het helpt niet zoveel meer. Vergeet de ene afspraak na de andere verjaardag. En ook mijn agenda is nog steeds niet ingschreven. Foei, het is niet best. U bent weer op de hoogte en ik begin morgen maar snel opnieuw!

Welk voornemen kan u zich maar niet aan houden?