Dit weekend worden de Doeland Grand Masters gespeelt. Niet dat we er tot nog toe veel van konden genieten. Om onduidelijke redenen verzorgt SBS6 alleen vandaag een uitzending. Zodoende landen we s’middags plompverloren in de kwart finales waarna we s’avonds door stomen naar de halve finales en de Finale.

Enfin, voor de weinige dartfans die hier komen, de kwartfinales zien er als volgt uit:
R. van Barneveld vs Andy Fordham
Martin Adams vs Rick Hofstra
Tony O’Shea vs Stephen Bunting
Mervyn King vs Ted Hankey

Aan voorspellingen waag ik me maar niet, heb tenslotte geen clue hoe de heren gespeeld hebben deze wedstrijd. Nu maar hopen dat de Lakeside World Professional Championships (voorheen Embassy) wel in zijn geheel uitgezonden gaat worden!! De BBC gaat eveneens uitzendingen verzorgen (met o.a Bobby George als host!), maar het is me niet duidelijk of dat op een hier te ontvangen zender zal zijn (we ontvangen slechts twee van de acht zenders).

Overigens is The Embassy site uit de lucht gehaald en kan ik geen nieuwe officiele site vinden?