Niet alleen blijk ik een vreemde boodschap op mijn ping terug te krijgen, ik lijk daadwerkelijk onder tech support te staan ofzo. In elk geval raak ik nergens meer geupdate. Niet op welogs.com en niet in de blogroll.

Begrijp er geen snars van. Pivot pingt alleen als ik een nieuwe posting heb gedaan en verder ping ik nooit. Weblogs.com is niet te mailen en heb me nu maar aangemeld bij hun mailinggroep om te vragen wat er aan de hand is. Krijgt iemand van jullie dezelfde rare boodschap inmiddels?

Toevoeging: Handmatig kan ik wel pingen en krijg ik een normale respons (weblog changed dus bla bla). Alleen lijkt er dan verder nog niets te gebeuren en raak ik nog steeds niet geupdate bij anderen 🙁

Toevoeging 2: handmatig updaten bij Blogrolling lukt wel. Die kan je ook automatisch laten pingen maar dan blijf ik een foutmelding terug krijgen. Weet iemand met Pivot welke ping url toegevoegd moet worden?